جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز

مطالب دیگر:
📜بررسی اقتصاد ایران📜تحقیق اصول کنترل کيفيت جامع (دمينگ)📜تحقیق مفاهيم اصلي و روش هاي استهلاك📜تحقیق استاندارد حسابدارى شماره 28 فعاليت هاى بيمه عمومى📜تحقیق استاندارد حسابداري صورت هاي مالي تلفيقي و حسابداري‌ سرمايه‌ گذاري‌ در واحدهاي‌ تجاري‌ فرعي‌📜تحقیق اساسنامه شرکت سهامی خاص📜تحقیق حسابداري صنعتی📜تحقیق مسئولیت اجتماعی شرکت ها📜تحقیق آيين‌ نامه ارائه خدمات مشاوره و سبدگردانی اوراق بهادار📜تحقیق گزارش طراحي نظام هاي مالي شركت خاك صحرا (سهامي خاص)📜كنترل موجودي انبار در شرکت📜تحقیق سيستم انبار و خريد در شركت تجهيزات ايمني راه ها📜تحقیق امور مالي و معاملاتي دانشگاه هاي علوم پزشكي📜تحقیق طراحی و پیاده سازی وب سایت پویا هتل بزرگ نارنج📜تحقیق حسابداری سنتی📜تحقیق حسابداري تكميلي گروه B در هنرستان📜تحقیق پروژه سيستم بانكي صندوق قرض الحسنه📜تحقیق پروژه حسابداری کلیات مشترک مربوط به سازه های زیرزمینی و روش های برخورد با طراحی ها و اجرا📜تحقیق پروژه حسابداری📜تحقیق بررسي عوامل موثر بر اثر بخشي اجراي طرح ماليات بر ارزش افزوده با رويكرد آموزي منابع انساني📜تحقیق پروژة مالي كارخانه برق شهري📜تحقیق تحليل ژئوپلتيكي از نقش اقتصادي و سياسي📜تحقیق ترجمه فصل هشتم حسابداری دولتی (GASB)📜تحقیق ترجمه فصل 1 حسابداری دولتی📜تحقیق نحوه گذر از روش تجارت سنتي به تجارت الكترونيكي در بازرگاني خارجي ايران
دانلود جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز، در قالب word و در 315 صفحه، قابل ویرایش، شامل: 1- بررسی منابع 5 1-1- تعریف بیوگاز 5 1-2- منابع تولید بیوگاز 6 1-3- نحوه تولید بیوگاز 7 1-4- اصول هضم بي هوازي در تولید بیوگاز 8 1-5- مراحل شیمیائی تخمیر |34039776|eat|طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز,دستگاه های بیوگاز,طراحی دستگاه های بیوگاز,ساخت دستگاه های بیوگاز,دستگاه های تولید بیوگاز,ساخت دستگاه تولید بیوگاز,تولید بیوگاز,بیوگاز,بیومس,انرژیهای نو,انرژیهای تجدیدپذیر,دستگاه تولید بیوگاز
این فایل درباره ی جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

دانلود جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز،در قالب word و در 315 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
1- بررسی منابع 5
1-1- تعریف بیوگاز 5
1-2- منابع تولید بیوگاز 6
1-3- نحوه تولید بیوگاز 7
1-4- اصول هضم بي هوازي در تولید بیوگاز 8
1-5- مراحل شیمیائی تخمیر مواد آلی (شامل چربیها، هیدراتهای کربن و پرتئین ها) 12
1-5-1- تخمیر چربیها 12
1-5-2- تخمیر هیدراتهای کربن 12
1-5-3- تخمیر پرتئینها 13
1-6- پارامترهاي مؤثر بر فرآيند هضم بيهوازي 13
1-6-1- درجه حرارت محیط تخمیر 14
1-6-2- اسیدیته (PH 16)
1-6-3- میزان حضور مواد مغذی در محیط (C/N) 16
1-6-4- درجه غلظت مواد 17
1-6-5- میزان حضور عوامل سمی 17
1-6-6- مدت زمان ماند مخلوط در مخزن هضم 18
1-6-7- همزدن محتویات مخزن هضم و هموژنیزه کردن محتویات 19
1-6-8- آماده سازی مواد خام قبل از بارگیری 20
1-6-9- وجود مواد تسریع کننده واکنش 21
1-6-10- اصلاح و تغيير در طراحي دستگاه بيوگاز 21
1-6-11- مواد افزودني شيميائي 21
1-6-12- تغيير دادن نسبت خوراک دستگاه 21
1-6-13- محيط بيهوازي (بسته) 22
1-7- انواع روشهای بارگذاری مخازن هضم: 22
1-7-1- سیستم پيوسته: 22
1-7-2- سیستم نيمه پيوسته: 22
1-7-3- سیستم ناپيوسته: 22
1-8- جمع آوري بیوگاز تولیدی: 23
1-9- بیوگاز و کود حاصل از آن: 24
1-10- ساختار کلي دستگاه توليد بيوگاز: 24
1-10-1- حوضچه ورودي: 24
1-10-2- حوضچه خروجي: 25
1-10-3- مخزن تخمير: 25
1-10-4- محفظه گاز: 26
1-11- مهمترین طرحهای بیوگاز ساخته شده در جهان: 28
1-11-1- دستگاه بیوگاز عمودی 28
1-11-2- دستگاه بیوگاز افقی 30
1-11-3- دستگاه بیوگاز مشترک 31
1-11-4-دستگاه بیوگاز مدل چینی (قبه ثابت) 32
1-11-5- دستگاه بیوگاز مدل فرانسوی 34
1-11-6- دستگاه بیوگاز با لولههای چرمی 35
1-11-7-دستگاه بیوگاز با مخزن پلی اتیلنی 37
1-11-8- دستگاه بيوگاز با سرپوش شناور (مدل هندي):‏ 37
1-11-9- دستگاه بيوگاز مدل تايواني (واحدهای بالونی): 39
1-11-10- دستگاه بیوگاز مدل نپال: 40
1-12- مروری بر مطالعات انجام شده 40

2- مواد و روش ها 49
2-1- مراحل ساخت واحد بیوگاز با تمام جزئیات آن: 49
2-1-1- انتخاب مکان ساخت واحد بیوگاز 49
2-1-2- بررسی شرایط جوی 51
2-1-3- بررسی شرایط خاک منطقه 51
2-1-4- بررسی مواد آلی مورد نیاز 52
2-1-4-1- کود مرغی 52
2-1-4-2- کود بلدرچین 52
2-2- طراحی و ساخت اتاقک عایق: 53
2-2-1- طراحی اتاقک عایق 53
2-2-2- ساخت اتاقک عایق 53
2-2-3- دریچه خروجی: 54
2-3- مراحل طراحی و ساخت مخزن هضم دستگاه: 55
2-3-1- طراحی مخزن هضم: 55
2-3-2- ساخت دستگاه: 57
2-3-2-1- انتخاب مخزن هضم: 58
2-3-2-2- لوله ورودی: 58
2-3-2-3- لوله خروجی: 59
2-3-2-4- فشار سنج: 61
2-3-2-5- طراحی المنتها: 62
2-3-2-6- PH متر: 66
2-4- عایق کاری مخزن هضم 66
2-5- تست رآکتور 67
2-5-1- تست دستگاه با آب برای اطمینان از آب بندی بودن: 67
2-5-2- تست صحت کار المنتها: 68
2-5-3- تست گازبندی مخزن: 68
2-6- مشخصات دستگاه تست گاز: 70
2-6-1- دستگاه آنالایزر گاز ساخت کمپانی Testo آلمان 70
2-7- معرفی شبکه عصبی 71
2-8- شبكه عصبي مصنوعي 71
2-8-1- شبکه پس انتشار پیش خور (FFBP) : 76
2-8-2- شبکه های پس انتشار پیشرو (CFBP): 76
2-8-3- الگوریتم لونبرگ- مارکوارت (LM) 77
2-8-4- الگوریتم تنظیم بیزی (BR) 77
2-8-5- مجذور میانگین مربعات خطا 78
2-8-6- خطای میانگین مطلق 78
2-8-7- ضریب تعیین (همبستگی) 78
2-9- انجام آزمایش: 79

3- نتایج 81
3-1- ساخت رآکتور 81
3-2- آزمایش کود مرغی در دمای 35 درجه سانتیگراد 83
3-2-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 84
3-2-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 85
3-2-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 86
3-3- آزمایش کود مرغی در دمای 30 درجه سانتیگراد 87
3-3-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 87
3-3-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 87
3-3-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 88
3-4- آزمایش کود بلدرچین در دمای 35 درجه سانتیگراد 89
3-4-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 90
3-4-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود بلدرچین 91
3-4-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 92
3-5- آزمایش با کود بلدرچین در دمای 30 درجه سانتیگراد 93
3-5-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 93
3-5-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 94
3-5-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 95
3-6- بررسی و مقایسه پارامترهای کود مرغی و بلدرچین در دمای مشخص 96
3-6-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 96
3-6-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 97
3-6-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 98
3-6-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 99
3-6-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 100
3-6-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 101
3-7- بررسی و مقایسه پارامترها در دو دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102
3-7-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102
3-7-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 103
3-7-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 104
3-7-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 105
3-7-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 106
3-7-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 107
3-8- نتایج شبکه عصبی 108
3-8-1- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود مرغی 109
3-8-1-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود مرغی 109
3-8-1-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود مرغی 111
3-8-1-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود مرغی 114
3-8-2- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود بلدرچین 116
3-8-2-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود بلدرچین 116
3-8-2-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود بلدرچین 118
3-8-2-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود بلدرچین 121

4- منابع: 125